Nye afsløringer på vej

Forlaget, der gav os litterære milepæle som ”No Regrets”, ”De professionelle” og senest Erik Rasmussens anden selvbiografi, er på trapperne med flere saftige fortællinger fra den danske fodboldverden. Vi tør godt love, der kommer hårde pakker under juletræet hos den del af befolkningen, der holder af sladder og fodbold – eller blot betragter Jumbobøger som en litterær udfordring i kategori med James Joyces ”Ulysses”.

Eksklusivt i Dommens Bog, de kommende udgivelser fra People’s Press:

”Smilet gjorde stærk”
Søren Frederiksen fortæller åbent om et professionelt fodboldliv med svær mongolisme. En livsbekræftende fortælling om hvordan den barnlige glæde skabte en dansk fodboldlegende.

”No Lowe lost”
Kunne du lide Jan Heintzes medrivende selvbiografi ”Tyve år på toppen”, vil du elske den tidligere Viborg-målmand Stephen Lowes erindringer. Du får hele historien om karrieren, der startede i Aston Villa og sluttede med et 3-5 nederlag til OB, hvor Morten Bisgaard scorede hattrick. Lowe er ikke bange for at tage bladet fra munden, og kommer undervejs med et par velmenende kritiske bemærkninger til VFF-ledelsen. Must read.

”De føltes naturlige”
Samtalebog med Andreas Granskov og Leon Andreasen. Holdt i et enkelt og mundret sprog kredser bogen om alt fra Susan K’s yppige fortrin til en hård og overbetalt hverdag i det kolde Nordtyskland, kompromisløse drukture og livet under presset fra et uopfyldt talent.

”Med Carsten Jensen til Coopertest”
Asbjørn Sennels beretter om livet som kulturradikal i de danske omklædningsrum. Om både at afsky og være tiltrukket af den ærlige og rå primitivitet på grønsværen. Hvem sagde en ny Jørgen Leth? Med forord af eksildanskeren Per Krøldrup.

”Eksil”, ”Liberty” & ”Revolution”
Trilogi om FC Midtjyllands talentstrategi. I grænselandet mellem fiktion og erindring fører Claus Steinlein læseren igennem Lagos’ natteliv over de formative år på akademiet, der når et utopisk klimaks i ”Revolution”, hvor FC Midtjylland betager en hel fodboldverden med lynhurtigt omstillingsspil.

”Mellem stregerne”
Det legendariske FCK-mandskab fra 2006/2007-sæsonen var ikke kun konger på banen, de var det sandelig også uden for. Mens Christiansen, Hangeland og alle de andre tryllebandt fodbolddanmark med resultatfodbold, gik Byens Hold i byen i en grad, der fik Park til at minde om et coladiskotek. Festlig skildring af Danmarks egentlige landshold fra 2006 til 2008.

”Vi are de Champions”
Bog/CD-udgivelse om Silkeborgs mesterskab i 1994. SIF-legenden Morten Bruun snakker med gud og hvermand fra dengang, mens Simon Kvamm leverer ørehængere såsom førstesinglen ”Sea Highlander”: Alan Reese-spect, that is intellect. Pas din Boarding-gård, tjå-lå-lå-lå-lå. Ikast bites the dust, drinking æblemost. Nineteenninetyfour vi are Silkeborg. Udgives i samarbejde med Volcano Management.

“Fra netværk til netmaskerne”
Anders Bjerregaard om vigtigheden af analytiske evner og kynisk realisme i et topjob i administrationen i en fodboldklub. Anders tager dig i hånden og guider dig gennem opbygningen af et godt netværk, vigtigheden af scouting og en række små fif, som er uundværlige for den succesfulde sportschef. Bliv klædt godt på til livet i en elitefodboldklub.

”De sendte en blondine”
Luna Christofi giver opskriften på sin succes i ny erindringsbog. Mantraet er research, research og atter research – men man pas på ikke at gabe over for meget. De mange fordomme over for kvindelige reportere kan ligeledes være en hård mundfuld at sluge, men Christofi fejer dem bort én for én. Girl power!

 

Stem på dette indlæg

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s