Dommens Brevkasse: U21-truppen

Danmarks største ikke-håndboldrelaterede sportsbegivenhed nogensinde står for døren. Der er U21-EM i hovedlandet, og nationen holder vejret i spænding. Desværre er det sparsomt med informationer fra DBU’s ledertrojka, takket være Kongen af Pattaya og hans kommunikationsstrategi, venligst udlånt af Kim Jong-il. Dommens Bog svarer derfor på spørgsmål fra læserne om Keld Bordinggaards fritidshjem, der mest består af en flok fyldspillere fra Suppens tunge ende,  reserveholds-proffer fra Europas sub-top og så Christian Eriksen.
Kære Dommerens Bog
Hvorfor er der så få Brøndby-spillere med i truppen?
Hilsen ”Doktoren”

Kære Per Bjerregaard

Nu ikke så vrissen. Guderne fra Vestegnen er da for eksempel repræsenteret i form af Daniel Wass, der forhåbentlig snart fortsætter trenden med at skabe øgenavne til portugisiske boldflyttere. I stedet for at være gnaven, bør du glæde dig til den portugisiske midtbaneoprydder Wassinho, som får debut for Porto om 20 år. Hvad Daniel Wass angår, vender han nok hjem til Danmark efter 12 kampe på tre sæsoner i portvinsligaen.  Du skal dog være vaks med checkhæftet, hvis ikke OB skal snuppe ham.

D.B.

P.S.: Vi har fået et tip om, at Jens Stryger og Matthias Gehrt simpelt hen bliver skånet, fordi de sidder ”superhemmeligt standby” til EM-kvalkampen mod Island, hvor de er tiltænkt en nøglerolle.


Lieber Buch des Urteils

Er der nogle gode boldflyttere med? Eller måske en enkelt hæler?

Viele Grüße 
T. Schaaf & K. Allofs

Kære Thomas og Klaus

Bare rolig! Morten Olsens filosofi går igen længere nede i rækkerne, så ved at benytte følgende nøgle, burde I kunne finde, hvad I leder efter: Kasper Povlsen er Christian Poulsen, Mike Jensen er Daniel Jensen, og Christian Eriksen er…nåja. Hvis Christian Eriksen er for dyr, kan I med fordel lede efter en budgetløsning blandt de frasorterede spillere. Her finder I eksempelvis Laudrups søn (der altså ikke er den nye Laudrup), samt Lyngbys Anders ”AC” Christiansen. Det kan ikke helt udelukkes, at sidstnævnte på et tidspunkt har købt en varm computer. God jagt!

D.B.

Kære Dommens Bog

Har I set vores Sturmbannführer? Eller kan I måske hjælpe os med at finde en ny?

Hilsen Division Wiking.
”Meine Ehre heißt Treue”

Kære Division Wiking

Manden, I ser fiske bolde ud af nettet, hedder Jonas Lössl. Han er desværre allerede på kontrakt et sted med kassernelignende forhold, men det skader jo ikke at spørge. Det er ingen hemmelighed, at Danmark tidligere har haft stor succes med keepere med rødder i Det Stortyske Rige. Kan vi gøre en polak til verdens bedste målmand, bør der være rimelige perspektiver i Jonas Lössl. Vi spår Lössl en stor karriere, såfremt han snarest muligt skifter til Brøndby. Eller melder sig under fanerne.

D.B.

 

Hejsa Dommens Bog

Jeg skulle spørge fra en ven, om der er nogle ”spillende” forsvarsspillere med, der kan håndtere et højt presspil i en boldbesiddende 4-3-3? Og er der måske nogle backs med, der kan skabe bredde i spillet gennem lange tværpasninger, samt deltage i det opbyggende spil med midtbanen, samtidig med de dækker modstanderholdets kantspillere?

Hilsen P. Bonde

Kære Peter

Du kan hilse Morten og sige, at Bordinggaard har udtaget en masse backs med potentiale. Hvem ved,  måske bliver en af dem en ny Brian Priske? Eller, hvis vi er heldige, en ny Ole Tobiasen? Nicolai Boilesen har fået en håndfuld optrædener for totalfodboldens arnested Ajax, og er derfor værd at holde øje med. De ”spillende” forsvarsspillere er lidt sværere at få øje på, men man kan jo håbe på konstellationen Kjær/Zanka, der vil give ordet”placeringsvanskeligheder” en helt ny dimension under EM-slutrunden.

D.B.

Stem på dette indlæg

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s