De ryger til AGF – reality check

Det ville være let at behandle AGF’s tilhængere, som om de var demente. Sige: ”Nåda, det lyder sørme spændende. Det vil vi da glæde os til” og ”luk så munden, mens du spiser”. Alligevel føler vi en publicistisk trang til at komme med et marginalt mere realitisk bud på en kvintet, der sagtens kunne komme til at betræde fysioens genoptræningsrum på Terp Skovvej i 11/12-sæsonen.


HJEMSTAVNSKNÆGTEN: Tommy Bechmann, SC Freiburg.

Tommy Bechmann har tilsyneladende glemt, at han hadede AGF tilbage i starten af årtusindet. GFs fans har ligeledes svedt ud, at Bechmann overpræsterede for kolonihavemandskabet FC Aarhus for ti år tilbage. Som to fraskilte på Fontex et kvarter før  lukketid på ”Vores sted”, har Bechmann og AGF længe nærmet sig hinanden til, hvad der kun kan blive en gang slap lagenfumleri, når Byens Hold gør sit andet comemback i Suppen.

Dermed er Bechmann klar til at  genoptage en stolt AGF-tradition fra 90’erne: at blive erklæret fodboldinvalid, mens man bærer den hvide trøje. Vi vil dog gerne gardere os med den mulighed, at det hele er et røgslør, og at Bechmann om få uger står ved siden af Jacob Nielsen, klar for tre sæsoner på Randers-krikken.

Sandsynlighed:
8 ud af 10 næsten færdigbyggede typehuse i Skæring.

DIOH MK II: Dulee Johnson, klubløs.

I AGF har man aldrig været bange for at gå tilbage til en fuser. Erik Boye, Mark Howard, Dennis Gagara, og listen fortsætter. Dulee Johnson er fra Liberia, har en stolt fortid i svensk fodbolds mellemkød, BK Häcken, og ja: han har spillet sammen med Dioh Williams.

Hvor sidstnævnte virkede harmløs og uhyggeligt ineffektiv, er Dulee Johnson efter alt at dømme mest af alt et dumt svin. Spirituskørsel, voldtægtsanklager og bordelbesøg med tidligere svensk landsholdsmålmand – Dulee Johnson får Nocko Jokovic til at ligne guitaristen fra Alphabeat. Herudover er han en boldfast type uden offensivt drive, der således passer  glimrende ind i AGF’s øvrige midtbanebesætning.

Sandsynlighed: 4 ud af 10 gange rumænsk sandwich med Magnus Hedman.


GRAVRØVERIET: Nicolai Høgh, Esbjerg fB.

AGF slider centerforsvarere op i samme tempo, som Brøndby afskediger direktører. Derfor virker det naturligt at sætte Nicolai Høgh på fire-toget mod Århus, når nu Esbjerg kører sig selv i stilling som fremtidens Viborg.

Det er svært at rose Jan Mølby for noget som helst. Det skulle det lige være anvendelsen af udtrykket ”heade en ko over et kirketårn”. Lige præcis det kan Nicolai Høgh, og det er nok til AGF.  Han vil ikke på nogen måder forbedre klubbens nuværende niveau, men i det mindste modtager han ikke nyhedsbreve fra Vederfølner.

Sandsynlighed: 6 ud af 10 lidt for lange kram fra Troels Bech


AGF CLASSIC: Kenneth Stenild, AC Horsens.

Haves: Målmand.

Ønskes: God målmand.

Købes: Emil Ousager.

Ønskes: God målmand.

To middelmådige keepere løser ikke problemet på dødbolde. Lad os købe endnu en blød mellemvare, og se om ikke det hjælper?

Sandsynlighed: 3 ud af 10 nye hævere til ASV Volleyball.


DEN OPTIMISTISKE: Nikola Saric, Liverpool FC.

I AGF mangler man desperat en angriber, der ikke har levet under den automatiske dyrtidsregulering. Nikola Saric har ikke spillet en betydende kamp i tre år, er kontraktfri og var ret vild i Championship Manager.

Selv om det umiddelbart lyder mere som FC Farum-territorium, kunne Saric sagtens være AGFs næste nye angrebsfænomen. I hvert fald i tre måneder, inden han degraderes til U-holdet til fordel for Håvard Flos barnebarn. Men da siger da noget om AGF’s kapacitet, at de kan hente en spiller af Nikola Sarics kaliber. Ikkå? Ikkå?!!!

Sandsynlighed:
5 ud af 10 hyggeaftener med Sanel Kapidzic over en tallerken Pljeskavica med Dagens Garniture.

Stem på dette indlæg

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s