De ryger til AGF – Århus edition

Fans med en realitetssans som baron von Münchhausen og en pilrådden økonomi. AGF er som skabt for transferspekulationer. Dommens Bog vil selvsagt gerne komme med sine bud på, hvilke knæskader der i næste sæson trækker i den nu Hepatitis B-inficerede hvide trøje. For at imødekomme læsernes krav om øget realisme i bloggen, har vi dog valgt at lave den næstbedste ting: en voxpop med et nogenlunde repræsentativt udsnit af den århusianske befolkning.


Henrik, 28 år, bankassistent, Boulevardcafeen, Ingerslevs Boulevard.

”Vi skal klart have Thomas Sørensen ikkå. Vi har satme ikke haft en målmand der kunne nå overliggeren siden Lars Windfeld, og AGF må klart være en mulighed for Thomas, når han ikke er på hold i Stoke”, siger Henrik  og fingererer ved et af de fire halstørklæder, han har om armen.

Henrik peger på, at de andre storklubber allerede har landsholdsmålmænd i truppen, hvilket gør AGF til det eneste seriøse valg for Thomas Sørensen i Danmark. En af Thomas’ kammerater forsøger at trække ham væk.

”Vi vil ligesom ikke være kendt for at være dem, der taler med pressen ikkå”, siger han venligt, men bestemt.

Henrik når dog lige at bede os om at sige navnet ”Thomas” højt, hvorefter han selv brøler ”SØRENSEN!!” og tømmer en Ceres Top.

Aske, 6.B, Skolegården, Samsøgades Skole.

”Jeg håber at AGF henter Carlos TEVEZ!!!. Han er vildt god i FIFA,  og min bror siger, at han gerne vil væk fra Manchester United. Kunne bare være sygt vildt, hvis de købte ham. Det ville være det niceste angreb med ham og Graulund og Benny og Martin Jørgensen. Kom så de hvii’!!”, råber Aske, inden han skal ind og stå mur.

Mark, 35 år, lagerarbejder, Den Gamle Høker, Jægergårdsgade.

”Vi skal satme ikke ha’ flere af de der negere. De skal bare sælge Jerry Lucena, og så købe Simon Kjær. Han har spillet af lårt i Tyskland og…HEY!!”…

Mark løber ud af baren for at kaste et askebæger efter en forbipasserende i en hættetrøje. Da han kommer tilbage, fortsætter han:

”Aj, vi skal kraftedme ha’ Simon Kjær ikkå. Bare få Helmig til at smide no’en penge i klubben. Og så skal han ha’ klippet det dar bøssehår. Ellers ser han ræddi nok ud”, siger Mark uden at informere Dommens Bog  om, hvorvidt han hentyder til Helmig eller Kjær.

Nicklas, 21 år, HA.jur.-studerende, Hunter’s Pub, Frederiks Allé.

Nicklas nægter at udtale sig, før han har sat et ”Mod Moderne Fodbold”-klistermærke på vores diktafon, og vi har bemærket hans Burberry-cap som han fik til ”ingen penge” i Thailand. Nicklas er dog ikke i tvivl om, hvem AGF skal hente.

”Michael Bradley!! Han er lissom Leon, han kæmper bare for holdet altid!! Jeg har set det her klip på YouTube, hvor han giver sig til at slås med modstanderne. Et helt hold, mand! Han kæmper bare for holdet, hele tiden ikkå. Op i røven mæ de der teknikere, der ikke laver en skid. Michael Bradley, han kæmper bare for klubben hele tiden. Han…”

Her afbryder Nicklas vores samtale for at istemme et ”hader, hader, hader FCK”-kor, som tre af hans kammerater netop har startet.

Henning og Karen, 79 og 70 år, Salling, Søndergade.

”Mjaaah, jeg har godt nok ikke fulgt så meget med siden Lars Lundkvist stoppede, men mon ikke ham der  snart kommer hjem? Hvad hedder han? Tøfting, ja! Ham henter de ”, spår Henning, inden Karen bryder ind:

”Nej, nej ikke ham Tøfting. Han er en skidt knejt, det har du da altid sagt”.

”Nej, jeg hedder Henning”, slår Henning fast, hvorefter et større skænderi bryder ud mellem de to.

Hold øje med bloggen torsdag, hvor det viser sig, Dommens Bog alligevel ikke kan holde kæft, og således udlægger teksten om transferemner i AGF.

Sagde vi torsdag? Det bliver sgu nok først om et par dage. Sorry.

Stem på dette indlæg

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s