Crotch to Crotch: Inter-Lazio

Lazio og Inter indgår i et borderline incestuøst kærlighedsforhold, hvor der er blevet byttet flere spillere end i et gennemsnitligt circle jerk. Specielt klubbernes ultras kan mødes om mange fælles gøremål. Det være at glæde sig over mål til Inter, planløse slagsmål, had til Roma og grundlæggende enighed om, at Bobo Vieri er en ludersøn. Klubbernes forhold bliver dog sat på en alvorlig prøve i morgen, da begge klubber for første gang i umindelige tider har noget at spille for på dette tidspunkt i sæsonen. Derfor skal man nok ikke forvente at se”Oh Nooo”-banneret fra sidste sæsons opgør på Olimpico fra Lazios Irriducibili. Dommens Bog stikker termometeret op i ørnen og slangen.

Største kontingent i slagsmålsklubben:

Inter

Som altid ved italienske topkampe er der en decideret info super highway af trusler på liv, levned og karriere mellem præsidenter, fans, dommere og spillere. Begge hold råder over egen dødspatrulje, som nok skal gøre kampen på banen interessant. Hos milaneserne må fodboldens svar på klyngebomben, Marco Materazzi, desværre starte kampen på bænken. Det samme ser ud til at blive skæbnen for 23’erens protege Cristian Chivu, hvis kraniebrud for et par sæsoner siden tydeligvis har gjort hans spillestil noget mere interessant for enhver, der måtte nyde et godt håndgemæng. Skal Inter gøre sig gældende på den front, må man sætte sin lid til Dejan Stankovic’s Balkan-gener og opvækst under Sinisa Mihajlovic, indtil en tidlig skade i forsvaret kan gøre, at Matrix eller Læderhjelmen kan sætte fut under kedlerne.

Vurdering: 2 ud af 5 omgange i ringen mod Vinnie Jones.

SS Lazio

Her gør Romas vrisne lillebror sig virkelig positivt bemærket. Man mangler ganske vist Stefan Radu, som i Derby della Capitale forsøgte sig med en fiskermenu på Fabio Simplicio. Til gengæld stiller man med en stærk offensiv bestående af:

Mauro Zarate, der egenhændigt nedlagde 3-4 Bologna-spillere tidligere på sæsonen,

Hernanes, der i en landskamp sendte Karim Benzema i kanvassen med et overfald, der ville give Nigel De Jong mindreværdskomplekser, og…

Libor Kozak, hvis venstre knæ næsten brækkede nakken på Nicola Legrottaglie i kampen mod Inters storesøster tilbage i februar.

Nede bagtil styres forsvaret af Giuseppe Biava, hvis ”slå-først-spørg-bagefter”-mentalitet bringer minder om Claudio Gentiles og Sugar Ray Robinsons velmagtsdage.

Vurdering: 4 ud af 5 betingede domme for grov vold i henhold til straffelovens § 245

Overbetalte angribere:

Inter

I Nerazzurri lægger stærkt ud i denne kategori ved at indskrive ”27 Pandev” på holdkortet. Makedoneren, som naturligvis kom til Inter fra Lazio, har gjort det til sit trademark at sparke forbi bolden i snart sagt alle tænkelige situationer. Formentlig er det kun hans lucky punch mod Bayern i Champions League, der gør, at han ikke er blevet jaget ud af Lombardiet af en ophidset folkemængde bevæbnet med fakler og høtyve. Udover Pandev kan Inter altid sætte deres lid til Diego Milito, hvis niveau i denne sæson gør en mere og mere overbevist om, at der var doping involveret i 09/10-sæsonen. Hvis alt glipper, ser det heldigvis ud til at både Giampaolo Pazzini og Samuel Eto’o er i scoringskrise, og at Wesley Sneijder nægter at score på andet end dødbolde.

Vurdering: 4 ud af 5 ikke-udbetalte bonusordninger.

SS Lazio

Lazio er klubben, hvor evighedstalenter tager hen for at dø, hvis de er for ringe til at spille i Dubai. Mark Bresciano, Pasquale Foggia, Mourad Meghni og den evigt talentløse Beppe Sculli, som ikke engang Genoa kunne bruge, er alle at finde i bruttotruppen, og derfor er der rig mulighed for at Lazio rammer absolut intet på lørdag. Til gengæld har Inter ingen anelse om, hvordan man stiller et forsvar og risikoen for, at Mauro Zarate kommer til at ligne den næste nye Maradona, er overhængende.

Vurdering: 2 ud af 5 ”jamen, han gør det godt til træning”-udtalelser.

Vanvid på ledergangen:

Inter

Inters kæderygende supremo, præsident Massimo Moratti, ligner muligvis en mellemting mellem en bulldog og en mumie, men efter italienske standarder er han overraskende fornuftig. Hvis man altså ser bort fra lejlighedsvise ansættelser af Liverpool-dropouts. I betragtning af at Moratti handler med olie, og formentlig kender både Muammar Gaddafi og assorterede fodboldklub-købende oliesheiker, kunne man have forestillet sig en mand med en langt mere alternativ virkelighedsopfattelse. Moratti synes dog i bedste fald grå og kedelig.

Vurdering: 1 ud af 5 hensigtserklæringer om at købe Ronaldo.

SS Lazio

Varetageren af Il Duces gamle favoritmandskab har helt andre og langt mere farverige meritter på kappen end Moratti. Claudio Lotito tog over, da Cragnottis appelsinjuice-og-dåsemad-imperium brød sammen i starten af 2000’erne. Siden er han både raget uklar med en lang række spillere, blevet forfulgt af flere menneskerettighedsorganisationer, fordi Pandev ikke måtte være med til at lege bold i 2009, rodet klubben ind i Calciopoli og fået bøder for at brokke sig over dommerne i en grad, hvor selv Angry Ferguson ville udvise ærefrygt. Seneste påfund fra Lotito er at nedsætte en komite, der skal kigge samtlige Serie A-kampe i resten af sæsonen igennem for at sikre, at retfærdigheden sker fyldest. Dette kommer fra en mand, der var rodet ind i verdenshistoriens største matchfixing-skandale. Lotitos noget anderledes syn på mennesker og samfundet som sådan gøres om muligt endnu mere uforståeligt af, at han har en universitetsuddannelse i pædagogik.

Vurdering: 4 ud af 5 koleriske anfald på direkte TV.

Stem på dette indlæg: http://www.bold.dk/blog/1562/15/Crotch-to-Crotch-Inter-Lazio

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s