Hej ho, hej ho! Det var kvartfinalerne…

Så nåede vi forbi kvartfinalerne i Heineken Cup, og Dommens Bog holder sig selvfølgelig ikke for god til at malke det langstrakte yver på fodboldens hormonpumpede kasseko. Tirsdagens kvartfinaler bød på to opgør, der hurtigt bliver glemt igen, med mindre man sover i Scum-sengetøj eller er Claus Elming. Onsdagens to møder var allerede afgjort efter første opgør, og man satte sig til rette foran TV-skærmen mere af pligt end af lyst.

Shakhtar Donetsk – Barcelona

I en by øst for jerntæppet, som ikke er Sunny Beach, skulle de lokale helte hente en ordentlig håndfuld mål mod de sidste otte års moralske Champions League-vindere. Umiddelbart skulle man tro, at definitionen på en reservespiller er, at man skal bruge sin tirsdag aften på en græsplæne i en ukrainsk provinsby, men Barcelona stillede i noget nær stærkeste opstilling, og både Søvnig, Gnavpot og Lystig var i start-11’eren.

Overraskelsen udeblev, Lystig og co. vandt med en enkelt pind, og Lucescu og Drengene fra Brasilien måtte sande, at Futsal-idealisterne fra Catalonien var en noget større mundfuld end de evigt elendige romere, som Shakhtar gav klø i ottendedelen. Ikke engang redaktionens inderlige ønske om, at Sergio Busquets for en gangs skyld bare blev liggende, blev opfyldt. Gab.

Manchester United – Chelsea

På de Britiske Øer blev der spillet en småkedelig kamp mellem et par småkedelige hold, og resultatet var forventet og…nåja, småkedeligt. Enkelte sandheder blev der dog sat en streg under:

1. Nicolas Anelka kunne ikke engang sætte Edwin van der Sar med en husmandsfinte. Selv Goran Pandev er imponeret over Anelkas evner i kategorien ”topangribere som ikke scorer mål”.

2. Branislav Ivanovic kan ikke slå et indlæg om så hans liv afhang deraf.

3. Ramires er ligeså inspirerende som en samtidsroman af Helle Helle.

4. Fernando Torres scorede ligeså mange mål i kampen, som Duncan har gjort i hele forårssæsonen.

5. Lilleærten Hernandez er mere end klar til at tage over på banen, når Rooney om lidt laver den forventede Jan Mølby og kører ind i en mur i en brandert (eller smadrer en bøssebar – MD).

6. Carlo Ancelotti har skrevet under på en hensigtserklæring om at blive Juve-træner til sommer. I støvlelandet ser man frem til gensynet med Øjenbrynet.  Berlusconi byder ham velkommen med en weekendtur til Sardinien og en ”Ora Facciamo Bunga Bunga” t-shirt.

Schalke 04 – Inter

Schalke 04 – Inter var denne CL-sæsons svar på Dronningens Nytårstale. I dagene op til opgøret havde man kunnet læse, at Gud og hvermand i Inter stadig syntes, det var realistisk at slå Schalke samlet. Hvilket vel svarer til at Mussolini i midten af 1944 stod frem for Salò-republikken og sagde ”Kom så drenge!! NU gør vi det!!”

Inter formåede da heller intet at præstere. Stankovic var så stillestående, at han for fremtiden bør satse på en karriere som kicker i NFL, Milito lignede igen Duncan på en god dag og resten af Milano-mandskabet var bare almindeligt ringe.

Højdepunktet som dansk TV-seer må have været Poul ”Havana Club & cola” Hansen, der havde svært ved at holde ophidselsen tilbage, hver gang tyskerne satte mere end tre afleveringer sammen. Efter at have været på grådens rand efter Bayerns exit i ottendedelsfinalen nåede Hansens begejstring højder, hvor han skal være glad for ikke at have været til stede 6.maj 1945.

Real Madrid – Tottenham

På White Hart Lane skulle Real Madrid bare parkere bussen foran mål, og det lykkedes til fulde og lidt til for Mourinho og Alle De Andre Rødder.

I en kamp hvor Tottenham endnu engang beviste, at de har latterligt mange trequartistas og absolut ingen angribere (Jermain Defoe tæller ikke), kom man aldrig rigtig tæt på. Dermed skal Tottenham bruge resten af sæsonen på at nå 4.pladsen i Premier League, så man kan bevare et marginalt håb om ikke at sælge et halvt hold til de reelle storklubber, når transfervinduet åbner til juli.

Én mand, der næppe bliver ombejlet, er keeper Heurelho Gomes, der beviste at han besidder alle de klassiske brasilianske målmands-dyder.: Smør på hænderne, jord i hovedet og en placeringsevne som en blind mand på en vindeltrappe. Og dermed blev det 1-0 til spanierne.

Semifinalerne

Forude venter semifinalerne, hvor den efterhånden noget udvandede El Clasico bliver den absolut mest interessante. I Manchester har man nok allerede booket togbilletterne til Wembley, da det uretfærdigt effektive United-hold nok ikke formår et kollektivt sammenbrud af så bibelske dimensioner, som det Inter præsterede. Badebillet til finalen til United, Halbfinale og ej længere til de kongeblå fra Ruhr-potten.

Caro Dottore

Stem på dette indlæg http://www.bold.dk/blog/1562/5/Hej-ho-hej-ho-Det-var-kvartfinalerne

Reklamer

1 kommentar

Filed under Uncategorized

One response to “Hej ho, hej ho! Det var kvartfinalerne…

  1. Ebbe Sand

    Det er en bitter blog i dag hva…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s